Panda

Vi rekommenderar alla våra kunder, företagare som privatpersoner, att alltid ha ett professionellt aktivt skydd mot virus, trojaner och andra sorters hot.

Det är därför vi samarbetar med Panda Security!

Panda Antivirus är ett av de bästa och minst krävande antivirusprogram på marknaden. Det arbetar i molnet istället för på värddatorn och tar således minimal kraft från din dator. Eftersom Pandas programvaror arbetar i molnet sker alla inställningar där, blir otroligt smidigt och skalbart för företagskunder med många datorer!

Pandas produkter passar såväl företagskunder som privatpersoner.

Ni köper dessa som tjänst och får en faktura från oss 1 gång per år. Ni riskerar aldrig att programmet löper ut och blir utsatta för risk samtidigt som ni slipper krångla med att förnya det själva varje år!

Vi har samarbetet med Panda Security i snart 10 år och är experter på deras lösningar samt har en god och tät relation med dom!

Nedan finner du prisexempel på den vanligaste produkten från Panda Security. Panda Security erbjuder även ett brett produktutbud från antivirus, mailtvätt, hårdvarubrandväggar m.m! Vi hjälper dig att skräddarsy det skydd ni vill ha!

Kontakta oss för att få ett av de bästa skydd som finns på marknaden!

Privatpersoner:
Panda Endpoint Protection 1 licens / dator - 495 kr inkl.moms / år
Panda Endpoint Protection 3 licenser / datorer - 895 kr inkl.moms / år

Företag:
Panda Endpoint Protection Plus 1 licens / dator - 580 kr + moms / år
Volymlicenser erbjuds på fler än 10 licenser!

Avancerad internetsäkerhet

Vi erbjuder nu även Pandas mest avancerade system för internetsäkerhet: Adaptive Defense och Adaptive Defense 360.

Den enda tjänsten för internetsäkerhet som kombinerar avancerad skyddsteknik med identifierings- och saneringsfunktioner som kan klassificera 100 % av alla pågående processer på alla slutpunkter.
Plattformen kombinerar kontextbaserad information med försvarsåtgärder för att förebygga skadliga beteenden och dataläckor.

Det betyder att skyddssystemen kan aktiveras innan hoten verkställs.
Komplett avancerat skydd för endpoints och servrar för att utplåna skadliga program.

Bilden visar en överblick hur Adaptive Defense 360 arbetar