Om oss

Zakrisson Data AB är en datakonsultfirma etablerad 2002 i Pålsboda. Vi erbjuder support och service inom IT till företag och privatpersoner. I dagsläget har vi ett stort antal kunder och mycket goda referenser. Att vi har kunder som varit med oss sedan starten visar på att vår verksamhet besitter den kunskap som behövs samt att vi alltid har stort fokus på kundens önskemål och synpunkter. Allt för att ni som kund ska få det ni behöver!

Idag har vi nöjda kunder i hela landet. Lokala kunder i Askersund, Hallsberg, Kumla  och Örebro med omnejd samt i Arboga, Stockholm, Halmstad och Arvika.

Vår huvudverksamhet riktar sig mot företag men vi arbetar även mot privatkunder. Sedan 2008 har vi även en butik på köpmangatan i Pålsboda.
2012 ombildades företaget till aktiebolag och innehar betyget "God kreditvärdighet" från Bisnode. Detta borgar för ett tryggt och stabilt företag att göra affärer med!

 

Tryckeri

Sedan 1 juli 2016 så äger vi tryckeriet Kontikett. Vi trycker till största del konteringsetiketter, men även t.ex parkeringstillstånd. Etiketterna går att få i flera format och även som block. Vi har bland annat kommuner och hotell som kunder hos oss.

Välkommen att besöka www.kontikett.se för att göra en beställning!

konteringsetiketter

Expansion

2017 var ett stort år för oss, vi lade ned mycket tid på att få i ordning och öppna vår nya, stora, butik i Hallsberg!
Vi hade en stor invigning med magisk show och fyrverkeri.

Vårt utbud har ökat och vi erbjuder nu även mobiltelefoner, mobilabonnemang från Telia, TV, ljud och gamingprodukter.